Home България ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО, СХЕМАТА ЛЪСНА! ЕТО КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НОВИЯТ СЕЗОН НА...

ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО, СХЕМАТА ЛЪСНА! ЕТО КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НОВИЯТ СЕЗОН НА БИГ БРАДЪР! САМО НЕ И ТОВА, РЕШИЛИ СА

Динко Вълев ще бъде големият победител в Биг Брадър!

 

Не Коцето, не Джино, нито някой друг от родните ТВ любимци, а Динко Вълев ще бъде големият победител в Биг Брадър. Ловецът на бежанци от Ямбол вече е определен да спечели формата от продуцентите.

Идеята е отново да се покаже как човек от народа успява да спечели сърцата на зрителите, както направиха преди няколко години с Джино Бианкалана. Тук обаче Джинката няма никакви шансове, а участието му е само поддържаща роля.

Както виждате, във всеки от дейли епизодите на шоуто, на преден план изпъкват само двама. И това са Динко Вълев и Луна. Сценаристите на формата се заиграха дотам, че дори се опитаха да намекнат за любовна нишка в отношенията на двамата, пише разкрития.ком.

Това, разбира се, е смешно и нелепо. Но нали трябва да има начин лицето на Динко да е все на преден план. Луна си е Луна, но дори обещаваща участничка като устатата Людмила Захажаева е изтикана в ъгъла. Ние почти не я виждаме и не чуваме за нея.

Да не говорим за останалите като Зорница Линдарева, Светлана Василева, Дий, Джино и прочие. Даже любимците на хората в лицето на Коцето и Фънки са получили от Биг Брадър второстепенна роля.

„Ясно е като бял ден, че отново ще се опитат да „изненадат“ зрителите с победата на Динко. Но това вече не е изненада, а напълно очакван от всички ход. Колко пъти са давали победата на съвсем непознати лица“, коментират потребители по форумите.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи