Home България Фурор! Веско Маринов изуми всичко живо с новия си външен вид, не...

Фурор! Веско Маринов изуми всичко живо с новия си външен вид, не помним такава рязка промяна! Ето снимки, няма да го познаете!

Веско Маринов лъсна с подстрижка на тийнеджър, певецът шокира с прическа на погребението на Шарлопов

 

Веско Маринов се появи на поклонението пред тленните останки на милионера Шарлопов с нова визия. Певецът,който е любимец на пенсионерки и домакини възмути присъстващите опечалени с твърде нескопосаната си прическа.

Изпълнителят на „Горчиво вино” се бе докарал досущ като тийнеджър. Само дето не бе предвидил, че нито възрастта, нито формата на косата му са подходящи за такова оформяне.

Фризьорът му сякаш се бе подиграл с него като  бе остригал отстрани и около ушите главата нула номер. Но запазил перчемът му отгоре буен, въпреки, че вече се виждат следи на оплешивяване.

Според смутените свидетели, които за малко да не разпознаят любимеца на народа прическата му изглежда като на палячо и е крайно смешна и неподходяща.

Явно, че Веселин Маринов се харесва с новата си визия защото вече цял месец ходи така. Точно в същия смешен вид се появи на купон във Велинград. Където според запознати празнувал разлъката си с последната си любима Веселина Пеева.

Говори се, че любовните драми в живота на певеца са изпили мозъка му. Особено го чалнала раздялата със сервитьорката Веска. Пръст в любовния живот на Маринов имала родителката му. Която се притеснила за сина си и публично обиди изгората му като я нарече уруспия, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Тя не хареса приятелката му  и го закле да бяга по далеч от нея. Както и по-късно се случи. Сега с новата прическа Веско може да забърше нещо  по-младо, майтапят се завзеци.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи